Palvelut

Lakipalvelut ja lakineuvonta

Lakimiehemme palvelevat yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri maata. Lakitoimistomme erikoisalaa ovat kaavoitus, kiinteistöriidat, yhteisomistussuhteet, sopimusoikeus, perhe- ja jäämistöoikeus sekä ympäristöoikeus. Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Päämäärämme on saavuttaa asiakkaidemme kannalta edullisin ratkaisu.

Lunastustoimitukset

Asiantuntijamme auttavat maantie- ja lunastustoimitusten vaiheissa alusta loppuun. Meillä on laajaa perusteellista tietoa ja osaamista lunastustoimituksissa toimimisesta. Hoidamme asiantuntemuksella lunastukseen liittyvät neuvottelut ja byrokratian puolestanne.

Kiinteistöarviointi

Kiinteistön omistukseen liittyy erilaisia arviointitilanteita. Asiantuntemuksemme ja käytännön kokemuksemme avulla saat puolueettoman arvion esimerkiksi osto-, myynti- ja vuokraustilanteessa, perinnönjaossa ja osituksessa, sekä vakuus- ja yritysjärjestelyssä.

Projektipalvelut

Neuvottelemme vesihuolto- ja sähkölinjoja sekä maakaapeleita varten tarvittavat käyttöoikeussopimukset maanomistajien kanssa. Olemme saavuttaneet  projektitavallemme positiivisen imagon, luomalla molempia sopimusosapuolia huomioivan tavan toimia.

Kun tunnemme sopimus- ja korvauskäytännöt sekä tilaajan tarpeen, voimme taata tehokkaan kokonaispalvelun!

OTA YHTEYTTÄ
close slider