Lunastustoimitukset

 

Asiantuntijamme auttavat maantie- ja lunastustoimituksissa prosessin alusta loppuun saakka. Meillä on laaja-alaista, perusteellista tietoa ja osaamista lunastustoimituksista. Hoidamme asiantuntemuksella lunastukseen liittyvät neuvottelut ja byrokratian puolestanne. ArvoLex on avustanut maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa lähes 60 vuoden ajan.

Lunastustoimitusvaihe

Lunastuksissa kannattaa erityisesti kiinnittää huomioita hyvin perustellun korvausvaatimuksen laatimiseen. Arvioimme kaikki kiinteistöllenne aiheutuvat menetykset, haitat ja vahingot, jotta saatte niistä täyden korvauksen.

 

Muutoksenhaku lunastuspäätökseen

 

Tarvittaessa lakimiehemme jatkavat asianne hoitoa maaoikeudessa, mikäli lunastustoimitukseen liittyvä päätös ei vastaa yleistä korvauskäytäntöä. Maaoikeudessa asiaanne ajavat erityisesti korvausarviointiin perehtyneet lakimiehemme.

 

Vapaaehtoiset neuvottelut

 

Avustamme myös ennen lunastustoimitusta järjestettävissä vapaaehtoisissa neuvotteluissa, jotka koskevat esimerkiksi tiesuunnitelman perusteella lunastettavia rakennuksia. Hoidamme tarvittaessa puolestanne muistutukset liittyen tiesuunnitelmiin ja lunastuslupiin. Asiantuntijamme auttavat myös muissa maanmittaustoimituksissa (lohkominen, halkominen, tontinosan/vesijätön lunastus, yksityistietoimitus).

 

OTA YHTEYTTÄ
close slider