Pääkonttori Espoo

Revontulentie 8 A, 02100 ESPOO
(toimisto sijaitsee Espoon kaupunginteatterin talossa, 5. krs)

Sähköinen laskutusosoitteemme

Verkkolaskuosoite: 003701142596
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Sähköpostilaskun osoite: 01142596@scan.netvisor.fi

Sähköposti

asiakaspalvelu@arvolex.fi

Y-tunnus

0114259-6

Puhelinnumero

020 7411 050
​Suorat puhelinnumerot asiantuntijan kohdalla

Seinäjoki

Huhtalantie 2
60220 SEINÄJOKI

Oulu

Rautatienkatu 16 C 22
90100 OULU

 

Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät täältä

Responsive image

Antti Orama

Arviointipäällikkö

Espoo


Arviointipäällikkö, AKA, KHK

 

Antti Orama laatii asiakkaille kaikentyyppisiä kiinteistöarviointeja sekä avustaa asiakkaita laatimalla maantie- ja lunastustoimituksia koskevia korvausarviointeja.

 

Antilla on erityisasiantuntemusta toimitilakiinteistöjen, maa- ja metsätalouskiinteistöjen sekä kaupunkimaan arvioinnista sekä maantie- ja lunastustoimitusten korvausarvioinnista.

 

Antti on valmistunut Teknillisestä korkeakoulusta. ArvoLexin palvelukseen hän tuli vuonna 1989. Sitä ennen hän työskenteli maanmittausinsinöörinä Maanmittauslaitoksella. Antti on ollut auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) vuodesta 1996 lähtien ja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) vuodesta 2010 lähtien.

 

Kielet:

 

suomi, ruotsi, englanti

 

Asiantuntemus:

 

kiinteistöarviointi, edunvalvonta, projektipalvelut

 

Responsive image

Elina Lindvall

Toimitusjohtaja, lakimies

Espoo, Turku


Toimitusjohtaja, lakimies, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, LKV

Elina Lindvall avustaa asiakkaita erityisesti perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus eri oikeudenaloista sekä erilaisista oikeudenkäynneistä eri oikeusasteissa ja tuomioistuimissa, ja huomattavan laaja kokemus myös sovitteluista. Elina tunnetaan tehokkaana ja asiantuntevana pesänselvittäjänä ja pesänjakajana, ja hän toimii myös asiakkaidemme avustajana osituksissa ja erotteluissa, huoltoriidoissa, kuolinpesien pesänselvityksissä ja perinnönjaoissa. Hän on uransa aikana hoitanut menestyksekkäästi lukuisia kiinteistö- ja asuntokauppariitoja. Elina laatii vahvalla ammattitaidolla ja asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden myös edunvalvontavaltakirjat, testamentit, avioehtosopimukset, perukirjat, lahjakirjat, kauppakirjat ja ositus- ja perinnönjakosopimukset. Elinan puoleen voit kääntyä myös, jos tarvitsen avustajan rikosasian oikeudenkäyntiin.

Elina on valmistunut Turun yliopistosta. ArvoLex Oy:n palvelukseen hän siirtyi Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä 2023. Tätä ennen hänelle on kertynyt työkokemusta mm. isännöinti- ja kiinteistövälitysalalta, pankista ja Verohallinnosta. Elina on auskultoinut ja hänellä on myös kaupanvahvistajan ja laillistetun kiinteistövälittäjän pätevyys.

Kielet:

suomi, englanti

Asiantuntemus:

kiinteistöt, asunto- ja kiinteistökauppariidat, perhe-ja jäämistöoikeus, pesänselvittäjä ja -jakaja, ympäristöoikeus, riita-asiat

Responsive image

Ellinor Sundqvist

Lakimies

Seinäjoki, Vaasa


Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, julkinen kaupanvahvistaja

Ellinor Sundqvist avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erityisesti kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen liittyvissä asioissa. Osaamisen painopisteinä ovat myös perhe- ja jäämistöoikeus.

Ellinor on valmistunut Helsingin yliopistosta. ArvoLexin palvelukseen hän siirtyi Vaasan Osuuspankista 2023. Tätä ennen hänelle on kertynyt työkokemusta Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC rf:stä. Ellinor on myös julkinen kaupanvahvistaja ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Kielet:

ruotsi, suomi, englanti

Asiantuntemus:

kiinteistöt, ympäristö, perhe ja perintö

Responsive image

Eve

Hyvinvointipäällikkö

Espoo


Eve

Vuh, olen Eve, toimiston hyvinvointipäällikkö
Olen tosi iloinen hännänheiluttaja ja kaikkien kaveri.

Mieluiten tulisin töihin joka päivä antamaan tassuterapiaa tiimikavereilleni.
Ihan aina en pääse kyytiin mukaan, sillä välillä pidän seuraa hauvasisaruksilleni kotona.

Erityisosaamistani on tiimikaverieni ilahduttaminen, kaikenlainen ja kaiken tarkastelu, herkkupalojen napostelu ja palavereissa nukkuminen. Minulle on sanottu, että olen ihan vastustamaton hyvinvointipäällikkö.

Jos tulet vierailulle toimistoomme, saatan olla vastaanottamassa sinua
Minua saa rapsuttaa!

Responsive image

Matti Äijälä

Kiinteistöarvioija

Espoo


Arviointiasiantuntija, DI, AKA, KHK, LKV

 

Matti Äijälä tekee kaikentyyppisten kiinteistöjen arviointia. Painopisteenä ovat maaseutumaiset kiinteistöt (maatilat, vapaa-ajan asunnot, omakotitalot) sekä yritysten toimitilakiinteistöt. Matti myös avustaa maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa sekä arvioi yhdyskuntatekniseen rakentamiseen liittyviä korvauksia.

 

Matti on valmistunut Aalto-yliopistosta. Hän on työskennellyt Arviointikeskuksella vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut yliopiston, kaupungin ja Maanmittauslaitoksen palveluksessa. Hän on ollut auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) ja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) vuodesta 2014 lähtien.

 

Lisäksi hän on laillistettu kiinteistövälittäjä (LKV).

 

Kielet:

 

suomi, englanti

 

Asiantuntemus:

 

kiinteistöarviointi, edunvalvonta, projektipalvelut

 

Responsive image

Pipsa Mörn

Päälakimies

Espoo, Nauvo


Päälakimies, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja Executive Master of Business Administration (EMBA)

Pipsa Mörn avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erityisesti kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen, maa- ja metsätalouteen liittyvissä asioissa ja rakennusriidoissa. Osaamisen painopisteinä ovat myös riskien ennakkokartoitus, sopimusneuvottelut, vero-oikeus, työoikeus sekä avustaminen tuomioistuimessa riita-asioissa. Pipsa avustaa asiakkaita oikeudenkäynneissä ja sovitteluissa ja toimii kouluttajana erilaisissa tilaisuuksissa.

Pipsa on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. ArvoLexin palvelukseen hän siirtyi Suomen Laivanpäällystöliitosta 2023. Tätä ennen hänelle on kertynyt juridista työkokemusta mm. lakipalveluista, verohallinnosta ja pankeista. Pipsa on auskultoinut Pohjanmaan käräjäoikeudessa ja hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja. Pipsa on myös suorittanut Executive MBA liiketoiminnan jatkotutkinnon Hullin yliopistossa.

Kielet:

suomi, ruotsi ja englanti

Asiantuntemus:

kiinteistöt, ympäristö, riita-asiat, maa- ja metsätalous, työoikeus, vero-oikeus

Responsive image

Sirpa Haapanen

Hallintopäällikkö

Espoo


Hallintopäällikkö, MJD, HSO

Sirpa Haapanen avustaa asiakkaita toimeksiantojen kanssa, vastaa heidän yhteydenottoihinsa, hoitaa edunvalvontapalveluiden korvaus- ja tilitysasiat ja asiakkaiden laskutuksen.

Sirpa toimii ArvoLexin HR- ja toimistokoordinaattorina sekä johtaa yrityksen markkinointiviestintää ja -suunnittelua.

 Sirpa on 2021 valmistunut Markkinoinnin johtamisen tutkinnosta, MJD, johtaminen ja esimiestyö. Muita suoritettuja tutkintoja ovat 2020 Markkinointiviestinnän johto ja suunnittelu -tutkinto, 2016 Markkinointiviestinnän tutkinto, 2013 Taloushallinnon tutkinto, 1997 Kirjanpitäjän tutkinto, 
1989 HSO-tutkinto. Lisäksi Sirpa on kouluttautunut henkilökohtaisessa myyntivalmennuksessa palveluiden ja tuotteiden myyntiin.

ArvoLexin palvelukseen hän tuli 1992 ja siirtyi hallintopäälliköksi 2015. Ennen ArvoLexille siirtymistä, hänelle on kertynyt työkokemusta yrityspuolelta.


Kielet:


suomi, englanti ja ruotsi.

 

 

 

Responsive image

Valte Maaninka

Arviointiasiantuntija

Oulu


Arviointiasiantuntija, maanmittausinsinööri (AMK)

Valte Maaninka työskentelee Oulun toimipisteellämme erilaisissa kiinteistönarvioinnin tehtävissä ja avustaa maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa.

Valte opiskeli Lapin ammattikorkeakoulussa maanmittausinsinööriksi ja valmistui vuoden 2022 alussa. 

Työt ArvoLexissä hän aloitti 2022.


Kielet:

suomi, englanti


Asiantuntemus:

edunvalvonta, kiinteistöarviointi, projektipalvelut

 

 

 

Responsive image

Vesa Hakola

Kiinteistöarvioija

Espoo


Arviointiasiantuntija, AKA, aluejohtaja

Vesa Hakola tekee kaikentyyppisten kiinteistöjen arviointia. Painopisteenä ovat maaseutumaiset kiinteistöt, maatilat, vapaa-ajan asunnot, omakotitalot ja toimitilakiinteistöt. Hän myös avustaa maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa sekä arvioi yhdyskuntatekniseen rakentamiseen liittyviä korvauksia.


Vesa on opiskellut Teknillisessä korkeakoulussa. Hän on työskennellyt ArvoLexissä vuodesta 1989 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut Maanmittauslaitoksen ja kunnan palveluksessa. Hän on ollut auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) vuodesta 2004 lähtien.


Asiantuntemus:


kiinteistöarviointi, edunvalvonta, projektipalvelut

 

Ota yhteyttä

Oulu

Rautatienkatu 16 C 22, 90100 OULU

Oulu

Rautatienkatu 16, 90100 Oulu, Finland

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 SEINÄJOKI

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki, Finland

Pääkonttori

Revontulentie 8 A
02100 ESPOO

Pääkonttori

Revontulentie 8, 02100 Espoo, Finland

Oulu

Rautatienkatu 16 C 22, 90100 OULU

Oulu

Rautatienkatu 16, 90100 Oulu, Finland

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 SEINÄJOKI

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki, Finland

Pääkonttori

Revontulentie 8 A
02100 ESPOO

Pääkonttori

Revontulentie 8, 02100 Espoo, Finland

OTA YHTEYTTÄ
close slider